Videó: Nem láttál még igazán borzalmas parkolást, amíg meg nem nézed ezt a felvételt

Akt.:
Nem láttál még igazán borzalmas parkolást, amíg nem nézed ezt a felvételt
Nem láttál még igazán borzalmas parkolást, amíg nem nézed ezt a felvételt
Nem tagadjuk, láttunk már egy-két szörnyű parkolási kísérletet, de talán egyik sem volt olyan érthetetlen, mint az alábbi próbálkozás.

„Hősünknek” két parkolóhely is rendelkezésére állt, ám közel két perc próbálkozás után sem járt sikerrel, így végül úgy döntött, feladja.

Forrás: automotor.hu.


Egy tank elférne, de a hölgynek 18 manőver kellett a parkoláshoz a Clióval...
Tudjuk, a parkolás kényes téma, van, aki sosem fogja megérteni, hogy mi ebben a bonyolult, és van, aki egy Smarttal sem tudna leparkolni a Hősök tere közepén. Most egy hölgy próbálkozott egy elsőre egyszerűnek tűnő feladattal: egy Renault Clióval beállni egy helyre, ahová egy tank is kényelmesen beférne. Végül 18 manőverbe került a kivitelezés... Forrás: Tovább a cikkhez

A párhuzamos parkolás, mikor nemcsak az autó van veszélyben
A párhuzamos parkolás egyeseknek életük kihívását jelenti, ám van, amikor nemcsak az autók, a világ is veszélybe kerül egy rossz pedálra taposó vezetőtől. Így járt nagy valószínűséggel az alábbi hölgy is, aki a két autó közé célzott, ám végül a kirakatban kötött ki. Forrás: Tovább a cikkhez

Fotó: rumble.com
Nézd meg, mi történik ha valaki leparkol arra a helyre, amelyet egy dzsip már kinézett magának a bevásárlóközpont előtt. Biztos lehetsz benne, hogy nem fogja annyiban hagyni a dolgot. 
Tovább a cikkhez0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés