Videó: Negyven életért felelt, néha fél kézzel sem fogta a kormányt

Videó: Negyven életért felelt, néha fél kézzel sem fogta a kormányt
© Forrás: Daily Mail
Hollandia – Több tucat turista rettegett végig egy hollandiai kirándulást, miközben az őket szállító távolsági busz sofőrje vezetés helyett leginkább csak a mobilján pötyögött, később pedig egy laza mozdulattal elengedte a kormányt, és inkább letörölte a kijelzőt.

Bár az utasok jóformán halálra rémültek, miután szembesültek sofőrjük “lazaságával”, mégsem mertek rászólni, mert attól tartottak, hogy a férfi majd leszállítja őket. Az egyik turistának azért volt annyi vér a pucájában, hogy levideózza emberünket, aki “vezetés” közben leginkább csak a telefonjára igyekezett figyelni, majd egy laza mozdulattal előredőlt, s úgy döntött, maximum a könyökeivel irányítja a turistákkal teli buszt az autópályán.

A felvételt készítő utas nem sokkal a július végén történt eset után kapcsolatba lépett a sofőrt foglalkoztató közlekedési vállalattal, így a minimum vakmerőnek nevezhető buszvezetőt azóta elbocsátották.

– Daily Mail –


Nem tűrte, hogy nem engedik be... de kinek a hibája ez a baleset?
Mind ismerjük azt az sofőrtípust, aki egyszerűen képtelen elfogadni, hogy bármilyen erőszakos, csak nem akarják beengedni a választott sávjába. Kínában is ebből lett baleset, bár itt első ránézésre úgy tűnik, nemcsak a türelmetlen autós a hibás, hanem a mellette haladó, fedélzeti kamerával rögzít...

Forrás: Daily Mail
Oroszország - Történetünk türelmetlen főszereplője azt hitte, már partot értek, ezért járművével gyorsan megindult, hogy elsőként hajthasson le a kompról, de alaposan megszívta. A felvételen tisztán látszik, amint a fedélzet egyik tagja megpróbálja figyelmeztetni a felspanolt sofőrt, de minden ig...
hirdetés