Labdarúgó NB I

2019.08.25. 20:33

Háromgólos vereséget szenvedett a bajnok Felcsúton

A Puskás Akadémia nagy meglepetésre – hátrányból fordítva – 4-1-re legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójának zárómérkőzésén.

Labdarúgó NB I - Ferencváros-Puskás Akadémia

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Az Európa-liga rájátszásában érdekelt, emiatt tartalékos összeállításban kezdő Ferencváros kezdte lendületesebben a találkozót és Stefan Spirovski révén megszerezte a vezetést. A Puskás Akadémia – főleg hátul – sok hibával játszott, támadásai ritkán jelentettek veszélyt a fővárosi kapura. A szünet előtt néhány perccel mégis összejött a hazai egyenlítés: egy eladott labdát követően Sós Bence lőtt bombagólt.

Fordulást követően megszerezte a vezetést a felcsúti gárda, miután a buktatásáért megítélt büntetőt Josip Knezevic magabiztosan értékesítette. A bajnokcsapatot a bekapott gól sem rázta fel, továbbra is lassan szövögette támadásait, miközben a Puskás kedvére kontrázhatott, és Urblík József találatával tovább növelte előnyét. A felvidéki középpályás néhány perc múlva ismét eredményes volt, ezzel beállította a 4-1-es végeredményt.

PAFC:

Hegedüs L. – Szolnoki, Meissner, Hadzsiev, Nagy Zs. – van Nieff (Spandler 81.), Radics (Urblík 23.) – Sós (Kiss T. 88.), Knezevic, Henty – Vanecek

FTC:

Gróf – Botka, Frimpong, Leandro (Boli 77.), Civic – Ihnatenko, Spirovski – Szerető (Lovrencsics 65.), Bőle (Isael 62.), Varga R. – Priskin

Forrás: MTI

Borítókép: A ferencvárosi Lovrencsics Gergő (b) és felcsúti Radó András a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában játszott Ferencváros – Puskás Akadémia mérkőzésen a fővárosi Groupama Arénában 2018. március 17-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!