Videó: Nagyon beégeti a metrón terpeszkedő férfiakat egy orosz jogászlány

Videó: Nagyon beégeti a metrón terpeszkedő férfiakat egy orosz jogászlány
© Fotó: Anna Dovgalyuk / east2west news
Szentpétervár – A húszéves Anna Dovgalyuk fehérítőszeres vízzel locsolja le a terpeszben ülő férfiak lágyékát.

A fiatal jogászhallgató a metrón utazó férfiak széles terpeszben való elhelyezkedését „nemi agressziónak” tekinti, és mivel úgy tartja, hazája nem elég felvilágosult ahhoz, hogy orvosolja a problémát, maga vette kézbe az ügyet – írja a Daily Mail. Igaz, meglehetősen radikális eszközt választott a szerinte „gusztustalan szokás” elleni harchoz: 30 liter vízhez mintegy 6 liternyi fehérítőszert kever, és ezzel az eleggyel locsolja le a mit sem sejtő, szétnyitott lábakkal ülő férfi metróutasok ölét.

Ez a mix harmincszor erősebb fehérítő hatást eredményez, mint az, amit a háziasszonyok használnak. Percek alatt kiszedi a ruhák színét, elfedhetetlen foltokat hagyva maga után.”

– taglalta a hölgy, majd hozzátette, a „férfiterpesz” ellen világszerte folyik a harc, de Oroszországban egyelőre elkendőzik a dolgot.


Ausztrália - Eddie, az apuka úgy gondolta, miért ne alapíthatna egy másik családot is? Csak titokban kell tartania egyiket a másik előtt és minden simán megy! Így is volt egy darabig, aztán előkerült egy apák napi képeslap, csak épp nem a megfelelő családi otthonban, és ez mindent borított. Belin...

Oroszország - Egy csokor esküvői fénykép, a legkevésbé sem normális fajtából. Forrás: englishrussia.com [related-post post_id="3807270"] [related-post post_id="3802997"]