Videó: Minden idők legtökéletesebb hirdetésével árulják ezt a Suzukit

Akt.:
Minden idők legtökéletesebb hirdetésével árulják ezt a Suzukit
Minden idők legtökéletesebb hirdetésével árulják ezt a Suzukit
Mi kell egy jó autós hirdetéshez? Egy biztos, dinoszauruszokkal, lavinával és tengerrel nem lehet hibázni. A bizonyíték: ennek az 1996-os Suzuki Vitarának a videós hirdetését már több mint 5 millió ember nézte meg másfél hónap alatt. Mindjárt megérted, miért…

Forrás: automotor.hu.


Videó: A Mitsubishi-reklám béna jegesmedvéjén röhög a világ

Egy autóreklám viszonylag ritkán hoz olyan nézettséget, mint a Mitsubishi téli kisfilmje. A képlet egyszerűnek tűnt: jég, egy jegesmedve, egy-két autó és már kész is a tökéletes videó! Ezzel csak egyetlen probléma volt, szerencsétlen jegesmedve képtelen volt megállni a csúszós talajon, amiből végül ez lett!

Videó: Velociraptor a mélygarázsban

Szinte mindenki ismeri a Jurassic Park filmeket, és aligha kell bemutatni a filmből jól ismert dinoszauruszokat. Ön mit tenne, ha egy életnagyságú Velociraptor lepné meg egy elhagyatott mélygarázsban?

Videó: A 2017-es Super Bowl sok millió dolláros autós reklámjai

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2016-os szezonjának nagydöntőjét, az 51. Super Bowlt magyar idő szerint február 6-án, 0.30-kor rendezték meg, a texasi Houstonban. A cégek pénzt, energiát nem kímélve szálltak be a reklámharcba, összegyűjtöttük az autós videós hirdetéseket!