Videó: Megrázó felvétel! 200 km/h-val ütközött az épületbe a Porsche

Akt.:
Megrázó felvétel! 200 km/h-val ütközött az épületbe a Porsche
Megrázó felvétel! 200 km/h-val ütközött az épületbe a Porsche
Öt halálos áldozatot követelt az athéni autópálya pihenőjénél bekövetkezett tragédia. A Porsche sofőrje elveszítve irányítását járműve felett, és 200 km/h-s sebességgel ütközött egy parkoló autónak, majd egy épületbe csapódott.

Az egyik biztonsági kamera rögzítette a megrázó tragédiát. A Porschéban ketten ültek, az út szélén álló autóban egy édesanya és fia, az édesapa az épület mosdójában tartózkodott a katasztrófa pillanatában.

Az irányíthatatlan luxuskocsi 200 km/h-val ütközött a Peugeot hátuljába, ezt követően sebességéből semmit sem veszítve csapódott az épületbe – a két jármű azonnal felrobbant, valamint az épületben is egyből felcsaptak a lángok.

Forrás: automotor.hu.


Videó: Borzalmas balesetet rögzített a biztonsági kamera, egy kisteherautó csapódott a busz oldalába

Egészen hihetetlen balesetet rögzített egy busz biztonsági kamerája az Egyesült Államokban, Syracuse-ban. Egy pick-up sodródott le az útról, a sofőr félrerántotta a kormányt, hogy elkerülje az ott haladó autókat, így azonban egyenesen a busz oldalába vágódott.

Videó: Brutális baleset! Nem működött a sorompó, „szétvágta” a vonat a kamiont a vasúti átjáróban

Durva baleset rögzített egy autós fedélzeti kamerája Utahban egy vasúti átjárónál. Egy kamion gurult rá a sínekre, amikor egy személyvonat nekirohant és darabokra törte. A sorompó nem működött, ennek ellenére a sofőr nem nézett szét alaposan, hogy elindulhat-e.