Videó: Megörökítette a tolvajt a Csapó utcai térfigyelő kamera

Videó: Megörökítette a tolvajt a Csapó utcai térfigyelő kamera
© Forrás: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök két és fél órán belül elfogták a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint ellopott egy kerékpárt. A sértettnek a nyomozók visszaadták járművét.

Egy nő 2016. július 14-én 0 óra 9 perckor bejelentést tett a rendőrségre arról, hogy ellopták a lezárt kerékpárját egy Csapó utcai kerékpártárolóból Debrecenben.

A rendőrök a helyszínen adatgyűjtést végeztek, kamerafelvételeket elemeztek, majd a beszerzett információk birtokában ellenőrizték a belvárost. Ezek eredményeként 2 óra 30 perc körül a Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai egy Piac utcai bolt közelében észrevették a kapott leírásnak megfelelő biciklivel közlekedő férfit, akit igazoltattak. P. Zoltán a járőröknek ellentmondásos választ adott arra, hogy honnan származik a kerékpár. A rendőrök a férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A kétkerekűt a nyomozók lefoglalták, majd visszaadták a sértettnek.

A Debreceni Rendőrkapitányság a 35 éves helyi férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – folytatja a nyomozást.

– police.hu –