Videó: megkéselték a hajléktalant

Videó: megkéselték a hajléktalant
A férfi több, mint egy órán keresztül feküdt vérbe fagyva a járdán, miközben legalább 20 gyalogos elhaladt mellette. Senki sem segített.

New York: – Irgalmas szamaritánusként sietett egy megtámadott nőnek egy hajléktalan, őt azonban nem mentette meg senki. Biztonsági kamerák rögzítették a támadást, és utána azt, ahogy egy órán keresztül a járdán fekszik a férfi. A gyalogosok elsétálnak mellette, két férfi ugyan megállt, megrázták a sebesültet, majd továbbhaladtak, és nem értesítették a mentőket.

Nézze meg a videót ide kattintva!

Páran ránéztek, néhányan lassítottak, és visszafordították a fejüket, de senki sem nyúlt telefonért, hogy segítséget hívjon.

Hugo Tale-Yax  egy nőt akart megmenteni témadójától, azonban őt késelték halálra. A támadás után a földre rogyott, és nem mozdult. Nagyjából 1 órát feküdt a földön, aztán megérkeztek a mentők, de ekkor már nem tudtak rajta segíteni.

Az eset elgondolkodtatta a New York-iakat, hogy mennyire szívtelenné váltak az emberek. A Daily Mailnek nyilatkozó nő, akinek a nagymamája a környéken lakik elmondta, hogy szörnyűnek tartja, hogy ez megtörténhet, ugyanis attól függetlenül, hogy egy hajléktalan volt az áldozat az embereknek nem lenne szabad ennyire érzéktelennek lenni.

– MON –