Videó: Lil G második szóló száma elég megosztóra sikerült

Akt.:
Videó: Lil G második szóló száma elég megosztóra sikerült
© Forrás: YouTube
Nyíregyháza – Nemazalánnyal készült közös produkciók után, Lil G most elkészítette második saját klipjét. A YouTube-on azonban nem arat osztatlan sikert.

Vannak akik úgy gondolják, hogy igazán mély mondanivalója van a dalnak.

“Bár soha nem úgy éltem, és nem is fogok, ahogy mások, de na. Szóval egyrészt a szöveg ott van, meg kell hogy mondjam… a baj tényleg csak annyi, hogy rövid lett. Egyébként a hajad full, a stílus jó, a negatív kommentelők meg nem érnek ennyit. Na. Meg lehet mindenkinek a saját, egyéni véleménye, ez így rendben is van… A zene jó a szöveg jó, és különben is vannak itt azért jó páran olyanok akik azt írták hogy Ő szinte magáról írta ezt a zenét… Miért is írta volna magáról ??? Pont ez az hogy a mai fiatalságot — bár ő is csak 17 éves — nagyon szépen megfogalmazta és leírta illetve elénekelte. Nagyon nagyon sokan, valóban öt perc után szétteszik a lábukat… Lehet hogy ő csak 17 éves de éppen ezért van tisztába a saját korabeli lányokkal hogy milyenek… Attól függetlenül nem biztos hogy olyan sőt… úgyhogy… a zene jóuuuu lett”

Ezzel a kommentel szemben viszont vannak elég negatív hozzászólások is.

“Ez már nem trash ez csak simán ócska”

Vannak, akik Nemazalányt is nagyon hiányolják:

“Ez egy borzalom, Fanni nélkül semmit nem érsz, és ez most itt be is bizonyosodott teljesen. Azt már megszokhattuk, hogy autotune nélkül nincs hangod, és mint mindig, kénytelen vagy túltolni a használatát, de azt, hogy se stílus, se tehetség, se normális valamit is mondó szöveg……”

Forrás: YouTube/Lil G official


Nyíregyháza - Korábban felröppentek a hírek, hogy szakítás előtt áll Nemazalány és Lil G. Vége mindennek? Még Ábrahám Róbert is elbúcsúztatta őket a vlogján: Ám amikor már mindenki "temette" a duót, Nemazalány váratlanul az Instáján reagált a dologra. Azt írta: Nem! Nem mentünk szét Lil G-...

Nyíregyháza - Itt az új motyó, most szólóban Nemazalány közreműködése nélkül - írta Lil G. A “Manipuláció” című klip alaposan megosztotta a hallgatóságot, akadt aki szerint teljesen rendben van a dal, mások viszont azt írták, Lil G hangja a dalcímhez igazodva igencsak manipulált... Forrás: yo...