Videó: Leszidta az anyukája a gépeltérítővel szelfiző brit srácot

Akt.:
Videó: Leszidta az anyukája a gépeltérítővel szelfiző brit srácot
© Fotó: www.telegraph.co.uk
Mára körbejárta a világot az a fotó, amin Ben Innes, az eltérített egyiptomi gép egyik utasa széles mosollyal az arcán szelfizik az egyébként valószínűleg zavart elméjű elkövetővel, Seif Eldin Mustafával. Most egy videó is nyilvánosságra került, amelyen a brit férfi odasétál a géprablóhoz és megkéri, hogy pózoljanak együtt.

A felvétel megörökíti, amint Ben Innes odasétál az egyik légiutas-kísérőhöz, és azt kéri tőle, hadd készítsen egy szelfit a gép eltérítőjével. A stewardess meghökkenve kérdezi a férfitól: “Fotót szeretne vele?” Mire jön a válasz: “Igen-igen, nem gond?” Majd egyszerűen odasétál Mustafához.

Innes a The Sun című angol újságnak úgy nyilatkozott, hogy valójában fogalma sincs, miért tette ezt, csak próbált optimistán alkalmazkodni a helyzethez. Másrészt úgy gondolta, ha az eltérítő valódi bombát visel, akkor nem sok veszítenivalója maradt, ezért kihasználta a helyzetet, hogy közelebbről is megnézhesse magának a robbanómellényt.

A gép egyik alkalmazottja segített tolmácsolni a kérését Mustafa felé, aki erre csak vállat vont, így Innes odaállt a géprabló mellé és mosolygott, amíg a stewardess elkattintotta a fotót. “A legjobb szelfi a világon” – nyilatkozott Ben Innes.

A vakmerő brit fiatalember édesanyja már másképp látja a helyzetet. Amint épségben előkerült és visszatért az Egyesült Királyságba, alaposan leszidta a fiát eszement tettéért.

– telegraph.co.uk –


Eltérítettek egy egyiptomi gépet, hosszú túszdráma után fogták el az elkövetőt
Lárnaka – Az EgyptAir A320-asát a ciprusi Lárnaka reptéren kényszerítették leszállásra, pedig nem ott kellett volna landolnia. A gépet egy férfi térítette el, akit több órás akció végén sikerült elfogni.


Szakértő: zavart elméjű ember lehet az egyiptomi gépeltérítő
Budapest – Az egyiptomi repülőt eltérítő férfi zavart elméjű ember lehet, aki végig ötletszerűen cselekedett – mondta Végh József kriminálpszichológus az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.

hirdetés