Videó: Lassan járj, tovább élsz – mondja új számában Dubem K.

Videó: Lassan járj, tovább élsz – mondja új számában Dubem K.
© Forrás: YouTube / Dubem K.
Debrecen – A Mint a csiga című dallal a debreceni egyetemista némileg letért a megszokott útról, és csak minimálisan érinti a gasztronómiát.

Új számot adott ki az afrobeat/r’n’b/kaja vonalon elég magabiztosan mozgó debreceni hallgató, Dubem K. A magyar-angol kétnyelvű Mint a csiga klippremierét a Recorder blogon tartották. A dal filozófiai témákat feszeget az élettempónkról, a klip pedig sokkal profibb, mint az eddigiek.

„A dal két ellentétes oldalról szól. Egyrészt az élet rövidségéről, másrészt viszont arról, hogy benne minden lassan történik, amit viszont bármennyire lassú is, élvezni kell”

– mondta Dubem K. a Recordernek, majd hozzátette: a várakozást a dugóban, a sorban állást, bármit lehet élvezni is annak ellenére, hogy az emberek nem szeretnek várni. Elfogadtam, hogy a dolgok lassan történnek, úgyhogy táncolni fogok erre az ütemre is!

Mi tagadás, ezt az alapot is rettenetesen eltalálta:

Forrás: YouTube | Dubem K. | Recorder


Forrás: YouTube / Dubem K
Debrecen - „Ma még nem ettem semmit, mit csináljak most?” - teszi fel a kérdést Búzadara és a Gulyás szerzője legújabb, szokás szerint addiktív videójában. A Debreceni Egyetem hallgatójának videója szombaton jelent meg, de már most több mint tízezren látták. A teljes dalszöveg, ha esetleg ...

Fotó: Matey István
Debrecen - A debreceni egyetemisták, Dubem és TboySimple már a következő dalon agyalnak. Az interneten futótűzként terjedt el a Debreceni Egyetemen két nigériai hallgatójának – művésznevükön Dubem K és TboySimple – Búzadara című nyári szerzeménye. A legnagyobb videómegosztó oldalon egy hónap alat...