Videó: Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért felel a pocsaji férfi

Videó: Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért felel a pocsaji férfi
© Fotó: police.hu
Pocsaj – Vádat emeltek a férfi ellen, aki megszurkálta, majd hagyta elvérezni volt élettársát.

Fegyházbüntetés kiszabását indítványozta a megyei főügyészség azzal a pocsaji férfival szemben, aki a vádirat szerint többször megszúrta, majd hagyta elvérezni élettársát. M. Sándorral (46) szemben előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette és más bűncselekmények miatt folyik a büntetőeljárás.

Az ügyészség tájékoztatása szerint a vádlott és élettársa kapcsolata megromlott, az asszony két kisgyermekével 2014 őszén Pocsajból visszaköltözött az édesanyjához. A többször büntetett férfi féltékenységében rendszeresen felkereste a nőt, figyelte merre jár. Tavaly márciusban megtudta, hogy a sértett és a húga a derecskei állomásnál kíván vonatra szállni. M. Sándor a közelben megbújva konyhakéssel a kézben várakozott, s az autójába kényszerítette őket. Egy lakatlan területre hajtottak, ahol a férfi kicibálta élettársát a kocsiból és többször mellbe, hasba szúrta.

Eltékozolt órák

Ezt követően az erősen vérző asszonyt visszaültette a járműbe, de ahelyett, hogy orvoshoz vitte volna, több órán keresztül autózott, illetve várakozott vele Debrecen környékén. Végül a Pocsaji Rendőrőrs elé hajtott, menet közben értesítve a rendőröket. Mire azonban odaért, a nő elvérzett és meghalt.

Korábbi rendőrségi híradások szerint M. Sándorral volt a fia is, akit a nő húgával együtt a késelés után a helyszínen hagyott.

HBN


Ötször szúrt a pocsaji gyilkos, a gyerekek is ott voltak – A márciusi emberölés részletei
Pocsaj – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett, személyi szabadság megsértése bűntett, szexuális erőszak bűntett és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 46 éves M. Sándor pocsaji lakos ellen.