Helyi közélet

2008.04.29. 19:55

Pont irodák: ingyen, 24 órában rendelkezésre állnak

<p>Hajdúszoboszló - Két-három héten belül szerte az országban megnyílnak az Új Magyarország Pont irodák, melyek feladata, hogy megtalálják és összefogják az egy-egy projekt érdekében együttműködő önkormányzatokat, kis- és középvállalkozásokat, civil szervezeteket. <dia width="900" height="700" alt="Pont iroda nyílt Hajdúszoboszlón 2008.04.29."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Pont_iroda_ny_lt_Hajd_szoboszl_n_2008_04_29/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Pont iroda nyílt Hajdúszoboszlón 2008.04.29." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/pontiroda-hajduszoboszlo.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

 Ujhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára kedden átadta a megye első kistérségi Új Magyarország Pont irodáját.

Két-három héten belül szerte az országban megnyílnak ezek a létesítmények, melyek feladata, hogy megtalálják és összefogják az egy-egy projekt érdekében együttműködő önkormányzatokat, kis- és középvállalkozásokat, civil szervezeteket; azokat informálják, segítség a pályázás során.

Felvételünkön Sóvágó László, Hajdúszoboszló polgármestere; Bajusz Istvánné, Nagyhegyes polgármestere, a Hajdúszoboszlói Kistérségi Többcélú társulás soros elnöke és Ujhelyi István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában