ügyeleti hírek

2019.08.22. 09:38

Ladányban és Újfalunál is történt egy-egy baleset

Négy eseményről számol be a megyei katasztrófavédelem szerdai hírösszefoglalója.

Fotó: katasztrófavédelem

Szerda hajnalban egy autó egy villanyoszlopnak ütközött, majd az árokba borult Püspökladányban, a Bánomkert utcában. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a feszültségmentesítést végezték el, olvasható a megyei katasztrófavédelem honlapján.

Egy parkoló mellett leszakadt egy nagy faág tegnap délelőtt Debrecenben, az Akadémia utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók dugólétrán keresztül motoros láncfűrésszel távolították el az ágat.

Szerda délután Berettyóújfalu és Mezősas között egy mezőgazdasági vontató és egy személygépkocsi ütközött össze. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járműveket, és áramtalanították azokat. A rendőrség a beavatkozás idejére teljesen lezárta az érintett útszakaszt.

Fotó: katasztrófavédelem

Hajdúszoboszlón, a Nap utcában szén-monoxid érzékelő jelzett egy családi házban. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók kiérkezésére az ott lakók átszellőztették a házat. A mérések igazolták a szén-monoxid-szivárgást, ezért a gázszolgáltató kizárta a fali vízmelegítőt a rendszerből. Személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában