Helyi közélet

2015.02.28. 09:38

Ön tudja, hogy mit eszik?

Debrecen - Tóth Gábor táplálkozáskutató tart előadást az élelmiszeripar kulisszatitkairól március 12-én 19 órától a Lovardában.

Debrecen - Tóth Gábor táplálkozáskutató tart előadást az élelmiszeripar kulisszatitkairól március 12-én 19 órától a Lovardában.

A helyes táplálkozásnak elengedhetetlen szerepe van az egészség megőrzésében – ebben mindenki egyetért, azt azonban kevéssé tudjuk pontosan, hogy mit, milyen arányban, mikor és a mivel kellene úgy fogyasztani, hogy valóban folyamatosan az egészségünket szolgálja. Mivel táplálkozás-szakértőt, dietetikust nincs alkalma mindenkinek megkérdezni, így az interneten fellelhető tartalmak felé fordulnak az érdeklődők, amelyek végeláthatatlan sokasága között Tóth Gábor élelmiszeripari mérnök tanácsait és ismeretterjesztő írásait már sokan olvashatták.

Az egyik országos kereskedelmi rádió reggeli műsorának is állandó vendégeként szereplő szakember többek között segít eligazodni olyan kérdésekben, hogy mit is nevezünk igazi élelmiszernek, milyen ételeket fogyasszunk, miket kerüljünk, mi szolgálja egészségünk megőrzését és hogyan alakíthatjuk ki az egészségtudatos szemléletet.

A március 12-i debreceni ismeretterjesztő előadáson az ételek összetevői között feltüntetett „E” jelzésű számokról is szó lesz, a Lovarda színpadán pedig a táplálkozáskutatót egyik állandó riportere, Sebestyén Balázs is kérdezi majd.

Belépőjegyek elővételben az Apolló Moziban, a Kölcsey Központban, a Líra Könyváruházban, a Tourinformban, a Media Marktban, a Thomas Cook utazási irodában és a Quaestor Travelnél kaphatók.

HBN–SZL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában