Videó: kiéhezett tigrisek felett kötéltáncol

Videó: kiéhezett tigrisek felett kötéltáncol
Szenzációs mutatvány: halált megvető bátorsággal kötéltáncol a 3 éves kislány 6 kiéhezett tigris felett.

Zhang Xiaoyan, kínai kislány egyetlen rossz mozdulattal 6  szibériai tigris közé eshet. Mégis hatalmas érdeklődés övezi mutatványát, amelyet egy kötélen táncolva ad elő.

A 3 éves kislány a Sky News-nak elmondta, hogy halálosan retteg a tigrisektől, mert biztos abban, hogyha tudnák akkor felfalnák a tigrisek. Amíg a videót rögzítették, majdnem háromszor  esett le, bár van rajta egy biztosító kötél, amely elméletileg megakadályozza, hogy közvetlenül a tigrisek közé essen.

Nézze meg a videót ide kattintva!

Hogy a kislány dolga még nehezebb legyen, egy kötéltáncos létrával, egy másik pedig biciklivel nehezíti meg a produkciót.

Xiaoyan édesapja, Zhang Shenwen, a cirkusz igazgatója félti lányát, mivel ő úgy tudta, a tigrisek nem tudnak felmászni a fára, az egyik edzés közben egy mégis ijesztően közel került a lányához. Illetve a kislány nem tud mindig egyenletesen teljesíteni, volt már, hogy minden nehézség nélkül végigment a 60 méteres szakaszon, de legutóbb 50 méter alatt háromszor is leesett a kötélről. Számos szervezet bírálja a kislány apját, ugyanis szerintük gyerekkínzás egy 3 éves kislányra egy ilyen mutatványt rákényszeríteni.

– MON –

Címkék: , ,