Sport

2014.10.19. 11:41

Hátrányból fordítva nyert az Újfalu

Berettyóújfalu - Tizennégy gól és három piros lap született a Csömör és a Mezei-Vill összecsapásán.

Berettyóújfalu - Tizennégy gól és három piros lap született a Csömör és a Mezei-Vill összecsapásán.

Csömörön vendégszerepelt az MVFC-Berettyóújfalu a férfi futsal NB I. 8. fordulójában. Az első félidő végén ugyan még 2-1-re a hazai gárda vezetett, azonban a hajdúságiak esélyeshez méltón megfordították az állást, és magabiztos, 9-5-ös sikert arattak.

Rábl János kezdte meg a gólgyártást a harmadik percben, de a Pest megyeiek a 10. minutumban egyenlítettek, majd kicsivel később a vezetést is átvették – 2-1-et mutatott az eredményjelző a vendéglátóknak a szünetben.

Rögtön a második játékrész elején egalizált az újfaluiak csapatkapitánya, Trencsényi János, majd a 24. percben a válogatott Lovas Norbertnek hála már az MVFC-nél volt az előny. A másik oldalon Tősér Gábor egy gyors duplával jelentkezett, ám a hajdúságiakat sem kellett félteni, válaszként Dávid Richárd is bevágott két gólt gyors egymásutánban. A mérkőzés háromnegyedénél már 7-4 volt az állás a hajdúságiak javára. A hajrában sem unatkozhatott a közönség, még három találat esett az utolsó percekben. A Berettyóújfalu végül 9-5-re tudott nyerni egy fordulatos találkozón, melyen három piros lapot is kiosztott a játékvezető, a hazaiaktól Horváth Gergelyt és Tősért szórták ki, míg a Mezei-Villből Mezei Dávidot szórták ki.

Turzó József tanítványai szerdán 19.30-tól ismét pályára lépnek, ekkor pótolják be ugyanis az első fordulóból elhalasztott Vasas elleni összecsapásukat Újfaluban.

HBN

Rubeola FC Csömör-MVFC-Berettyóújfalu 5-9 (2-1)

Csömör, vezette: Moldván István

Rubeola: Horváth G. - Józsa, Maruzsi, Jenei, Varga Cs. Csere: Varsányi, Tősér, Horváth B., Mészáros, Tihanyi, Husz, Takó, Érsek, Szabó B. Edző: Takó Csaba

MVFC: Mezei D. - Trencsényi, Komáromi, Nagy T., Rábl. Csere: László, Dávid, Szabó P., Fehér K., Birinyi, Lovas, Nagy I., Harmati. Edző: Turzó József

Gól: Tihanyi (10., 13.), Tősér (25., 25.), Mészáros (34.), illetve Trencsényi (21., 31.), Rábl (3., 31.), Dávid (26., 26.), Lovas (24.), Harmati (32.), Nagy T. (36.)

Sárga lap: Tihanyi (13.)

Piros lap: Horváth G. (34.), Tősér G. (29.), illetve Mezei D. (25.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!