Videó: Két szirénázó mentő közt suhant át egy autós Budapesten

Akt.:
Két szirénázó mentő közt suhant át egy autós Budapesten
Két szirénázó mentő közt suhant át egy autós Budapesten
Budapest – Furcsa esetet rögzítettek Budapesten, a Dózsa György úton: egy szirénázó mentőautó és kísérője épp a piros lámpán sietett át, mikor nekik jobbról érkezett egy autós, aki úgy tűnik, nem vette észre őket.

Óriási szerencse és remek reflexek is kellett ahhoz, hogy elkerüljék a balesetet, ám az a felvételt látva sem teljesen egyértelmű, ki is volt itt a hibás: az autós, aki nem állt meg időben a sziréna hallatán sem, vagy a mentős, aki nem lassított a kereszteződésnél egyáltalán, annak ellenére, hogy piroson ment át?

Forrás: automotor.hu.


Videó: „Ne mondd, hogy nem látod, és ne mondd, hogy nem hallod. Ezt nem hisszük el!” – Magyar mentős üzent az autósoknak

Márkus Gábor, egy magyar mentős unta meg azt, hogy az autósok nem elég figyelmesek, mikor a mentő szirénázva közeledik, és Facebook-oldalán az alábbi üzenetet tette közzé.

Videó: Brutális balesetet rögzített a fedélzeti kamera (18+)

Az Országos Mentőszolgálat osztotta meg azt a megrázó videót, melyet egy autó fedélzeti kamerája rögzített egy Somogy megyei 7-es úton történt balesetről. A videó azon a ponton véget ér, amikor a felvételt rögzítő autós belecsapódott az előttük haladó Astrába.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .