Videó: Késelés a Fradi-Loki meccsen

Akt.:
Videó: Késelés a Fradi-Loki meccsen
© Forrás: rangado.hu/rtl.hu
Budapest, Debrecen – Két szurkoló súlyosan, kettő könnyebben megsérült szombaton este a Ferencváros-Debrecen mérkőzés szünetében.

A meccsre egy megegyezés miatt több év után először mentek be azok az ultrák, akik eddig elkerülték a Ferencváros mérkőzéseit. Az RTL Klub Híradó beszámolója:


Budapest, 2017. november 4. A Ferencváros szurkolói a kapu felé repülő sast figyelik a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában játszott Ferencváros - Debreceni VSC mérkőzés előtt a budapesti Groupama Arénában 2017. november 4-én. Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke megállapodott a klub szurkolótáborával, amely így visszatér a lelátókra.
Budapest/Debrecen - A Ferencváros 2-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga szombati 15. fordulójának rangadóján, ezzel együtt elvesztette éllovas pozícióját, miután a Videoton jobb gólkülönbségének köszönhetően megelőzte. A mérkőzést közel húszezer néző előtt rendezték meg, mi...

Ferencváros vs. DVSC
Debrecen - A DVSC egyenrangú partnerként, szervezetten futballozott, de ez nem ért pontot a Ferencváros otthonában. A legfőbb kérdés az volt az OTP Bank Liga 15. fordulójának rangadója előtt, miként hat majd a szokatlannak ígérkező miliő a debreceni játékosokra a Groupama Arénában, ugyanis a Frad...