Videó: Kamera elé állt a Nyírábrányból elrabolt lány

Akt.:
Videó: Kamera elé állt a Nyírábrányból elrabolt lány
Nyírábrány – 12 órán keresztül tartották fogva egy autóban azt a 17 éves lányt, akit szerda délelőtt raboltak el Nyírábrányban. A rendőrök szabadították ki, miután megtalálták a keresett kocsit. A tinédzser kamera elé állt, és azt állítja, az egyik férfi azt akarta, hogy gyilkolják meg.

– Az egyik azt mondta a másiknak, hogy vágja el a torkomat, így is-úgy is kap öt évet, akkor legyen értelme – nyilatkozta az RTL klub híradójának az a 17 éves lány, akit szerdán rabolt el Nyírábrányból a hencidai Gy. Attila. Mint arról korábban a Napló is beszámolt, a legnépszerűbb közösségi oldalon “Gengszterként” és „alvezérként” bemutatkozó férfi egy fehér Volkswagenbe kényszerítve rabolta el a tinédzsert.

A rendőrség felhívásban kereste a férfit, annak alapján figyeltek fel járókelők a gépkocsira és az abban ülő három alakra a szerda esti órákban a Kishegyesi úti bevásárlóközpont parkolójában. A rendőrök Gy. Attilát és a 41 éves, szintén hencidai R. Tamást a parkolóban elfogták és előállították, ellenük személyi szabadság megsértésének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak.


Féltékenység miatt rabolhatták el a lányt Nyírábrányból

Debrecen – Egy megyeszékhelyi áruháznál bukott le a 17 éves lányt magával hurcoló férfi. tovább »

Elfogták az emberrablókat, egy debreceni bevásárlóközpontnál érték utol őket

Debrecen, Nyírábrány – A Hajdú-Bihar megyei rendőrök rövid időn belül Debrecenben fogták el azt a férfit és társát, akik a megalapozott gyanú szerint Nyírábrányból akarata ellenére elvittek egy fiatal lányt. tovább »

hirdetés