Közlekedés

2020.02.21. 14:30

Átmeneti változásokra figyelmeztet a DKV

A TEVA Gyógyszergyár és a Szent Anna utca környékén ideiglenesen módosul a közösségi közlekedés.

A TEVA Gyógyszergyár épületén homlokzati munkákat végeznek február 23-án, vasárnap reggel 7 órától várhatóan 18 óráig, mely érinti az ott található autóbusz-megállóhelyet is, amelyet ezen időszakban lezárnak. A 10Y-os, 12-es és 16-os autóbuszok emiatt ideiglenesen az ötven méterrel hátrébb kialakított ideiglenes megállóhelyen állnak meg – tájékoztatott a DKV Zrt. Az utasokat kérik, hogy a baleset elkerülése érdekében körültekintően szálljanak fel- és le az autóbuszokról.

Változás a Szent Anna utcán is

A Piac utcán található, Szent Anna utca elnevezésű villamos-megállóhelyen közműépítési munkákat végeznek február 24-én, várhatóan reggel 7 órától előre láthatóan február 25-én 19 óráig. A munkák ideje alatt az Egyetem irányába közlekedő 1-es, valamint a Doberdó utca irányába közlekedő 2-es villamosok ezen a megállóhelyen öt méterrel hátrébb (a Nagyállomás felé) állnak meg.

A kellemetlenségek és balesetek elkerülése érdekében a DKV Zrt. felhívja az utasok figyelmét arra, hogy ne lépjenek az elkordonozott munkaterületre, és kérik, hogy az ideiglenesen kihelyezett megállóhely tábla előtt várják az érkező villamosokat.

A munkák ideje alatt a megállóhelyen található digitális utastájékoztató üzemen kívül lesz, a villamosok érkezését illetően a megállóhelyi menetrendből tájékozódhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában