Videó: Jelentkezzen, ha önt is meglopták a lakótelepi dísztárcsatolvajok!

Videó: Jelentkezzen, ha önt is meglopták a lakótelepi dísztárcsatolvajok!
© Forrás: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök dísztárcsák tulajdonosainak jelentkezését várják.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt F. Máté és H. Máté ellen. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk a rendőrök 2016. május 4-én két férfit fogtak el, akik a megalapozott gyanú szerint több gépjárműről dísztárcsákat loptak el.

A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy Debrecenben 2016. február 25-én éjszaka egy lakótelepről további 7 gépkocsiról, míg 2016. április 22-én éjszaka sorházak mellett parkoló 4 gépkocsiról, valamint 2016. április 27-én éjszaka a Tócóskertben 12 gépkocsiról eltulajdonították a dísztárcsákat.

A sértettek felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy akinek gépkocsijáról az említett időszakban eltulajdonították a dísztárcsákat, vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– police.hu –


Videó: Debrecenbe és Hajdúszoboszlóra mentek dísztárcsát lopni
Debrecen, Hajdúszoboszló – 2016. május 4-én 2 óra 30 perckor a rendőrök igazoltatták egy Seat típusú gépkocsi sofőrjét és utasát Hajdúszoboszlón, a Sport utcán. A jármű átvizsgálása során a járőrök a csomagtartóban találtak 40 darab, különböző gyári dísztárcsát.

hirdetés