Videó: Itt a vadiúj Felföldi-sláger!

Akt.:
Videó: Itt a vadiúj Felföldi-sláger!
Debrecen – Felföldi József új vizekre evez, ezúttal a house zene világába kalandozik.

A közösségi médiában is egyre aktívabban tevékenykedő Felföldi József nyitott az új stílusokra. 2018 nyarán a Beautiful Life című elektronikus dalával szeretné megszólítani a fiatalokat.


Forrás: Youtube/Joseph Felföldi

A korábbi nagy sikerű, immáron 1,5 milliós megtekintés felett járó Momma, és több mint 800 ezres megtekintést elérő Brexit Ballet című produkciókat jegyző Felföldi József ezúttal teljesen új műfajban próbálta ki magát.

Az új dal a manapság népszerű deep és tropical house stílusjegyeit és reaggeatone elemeket ötvöz. A maga egyszerűségével és különleges hangulatával kikapcsolja és ellazítja az elmét. Felföldi József mindig is szívén viselte a fiatalok jövőjét, saját gyermekeit is igyekezett atyai jó szándékkal terelgetni, a dal legfontosabb üzenete azonban, hogy a jövő egyengetése mellett az élet minden percét megéri kiélvezni.

A korábbi slágerek:


Forrás: Youtube/Felfoldi Music


Forrás: Youtube/Felfoldi Music


Fotó: Felföldi Music
Debrecen - Mit gondolnak az európaiak a Brexitről? Felföldi József, debreceni üzletember, film- és zenei producer „Brexit Balett" című darabjával fejez ki néhány vegyes érzelmet a témával kapcsolatban. Egy magyar zenei korrajz, melyet napjaink politikai helyzete ihletett, és mely már Angliában is...

Felföldi József
Debrecen - Érdekes CD került a kezembe a napokban. Az Ébredés című szimfonikus költemény borítóján zeneszerzőként az édességgyárost jegyzi. Beszélgetés Felföldi József édességgyárossal, aki a Kodály Filharmonikusokkal adott ki közös lemezt. Felföldi József neve hallatán nem csak szűkebb pátriánkb...