Bulvár, celeb

2008.04.10. 17:06

Johnny Depp megnősül

<p>Johnny Depp a több évnyi kalózkodás után kipróbálja a férj szerepet is. <dia width="900" height="700" alt="Johnny Depp 2007.11.03."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Johnny_Depp_2007_11_03_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Johnny Depp 2007.11.03." /></a></dia><BR /></p>

Mára már népszerűbb lett az élettársi kapcsolat, mint a házasság, mert a legtöbb pár szerint semmin nem változtat egy papír. Ez a modern felfogás hódít a celebek közt is, ám néha a lagzi ellenzőket sikerül megtéríteni.

Johnny Depp is beadta a derekát, hosszú évek huzavonája után. Megbízhatónak mondható források szerint, a Karib-tenger kalóza június 14-én köti be Vanessa Paradis fejét. Már minden apró részletet megtervezett a színész-énekesnő, a meghívókat is hamarosan kiküldik a vendégseregnek. A gyűrűcsere Georgia államban lesz, hogy a Floridában élő Depp családnak ne kelljen sokat utaznia. A mennyasszony rokonainak meg mindegy, hogy Franciaországból melyik amerikai városba repülnek.

Johnny és Vanessa már tíz éve együtt élnek, és ez idő alatt született két gyerekük is. A házasság gondolata azonban csak néhány hónapja merült fel bennük, mert eddig nem érezték hiányát. Ami azt illeti a színész még most sem, de szerelme lakodalmat akar, ezért hajlandó lemondani az elveiről. Depp ódivatú szokásnak tartotta mindig is az igenek kimondását. Szerinte semmivel sem lenne több emberileg, ha házas státuszba kerülne. Valamint kedvese vezetéknevét sem szerette volna elrontani, mert az így tökéletes. A Paradis-Depp már egyáltalán nem olyan paradicsomi hangzású.

Azért néhány kiskaput nyitva hagyott, amikkel meg lehet győzni a ceremóniáról. Ha Vanessa, vagy a gyerekek szeretnék a lagzit, akkor ő is hajlandó rá azon nyomban. De csak akkor, ha Jack és Rose már elég idősek hozzá, hogy ők is a boldog szülőkkel együtt örülhessenek. Sparrow kapitány feltételei teljesültek, így nyárra zöld utat kapott az eddig ellenzett esemény.

Forrás: Netbulvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!