Videó: „Hova tűnt a forró, fényes nyár?” – énekli a fiatal debreceni csapat

Videó: „Hova tűnt a forró, fényes nyár?” – énekli a fiatal debreceni csapat
© Forrás: YouTube / BadHabitOfficial
Debrecen – Dallamos punk húzás, köntösök, napszemüveg, mellszőrzet, egy unikornis és egy kis Rocky Balboa. Ez jellemzi röviden a Bad Habit új klipjét.

A 2013-ban alakult debreceni együttes új felállással és egy videoklippel jelentkezett, amit a nyáron megjelent Csavargó című kislemez nyitótételéhez, a Nyárhoz forgattak. Erről a lemezről ez a harmadik klippel is megjelent szám, viszont az első, amit öten forgattak a srácok, tudatta portálunkkal ez együttes.

– Sokat jelent nekünk ez a dal, mivel ez volt az első magyar nyelvű dalunk, és annyiból különleges, hogy egy tehetségkutatóra írtuk 2016-ban, mivel nem volt magyar dalunk, amiből minimum egyet vinni kellett volna. Így megírtuk az indulás előtt a próbateremben reggel. Délután pedig megnyertük vele a tehetségkutatót – mondta Kövér Márton énekes a szám kapcsán.

A dal egy bulizós nyári nóta, a forgatás viszont télen zajlott a debreceni Ifiházban. A munkálatokról kisfilmet is készítettek a srácok, ezt itt lehet megnézni:

– Szeretjük az ellentéteket, amik kiegészítik egymást. Ebben az esetben is így van – ezek már Posta Máté ritmusgitáros szavai.

A dal és a klip fő üzenete, hogy a nagyvilágban lehet tél, vagy lehetsz akár szomorú, mert hiányzik valami, attól még fejben nálad lehet bármikor nyár, és érezheted jól magad”

– tette hozzá.

A dalt egyébként Gyarmati Balázs masterelte újra, a trombitaszólamért pedig Danyi Zoltáné az érdem. A klipet a debreceni Atomic Media forgatta.

A Bad Habitet Facebookon itt, Instagramon pedig itt érdemes keresni.


Debrecen - A Nagyerdei Víztoronyban forgattak videót a Táncolj! c. dalukhoz, amit, mi tagadás, borzasztó nehéz mozgás nélkül kibírni. Ez a zenekar második olyan dala, amit magyar nyelven adnak elő. A csapat ezúttal egy vendégzenészt is meghívott a produkcióba, a trombitán Danyi Zoltán játszik. ...