haon-sportoldal

2008.05.12. 18:16

Nem tett csodát a Loki

<p>Győr – A női kézilabda NB I. 20. fordulójának zárónapján a Győri Audi ETO otthonába látogatott a DVSC-Aquaticum csapata.</p>

Ötven percen keresztül azt gondolhattuk, hogy a Loki csodával határos tettet hajt végre, azaz megszakítja az idei szezonban megállíthatatlan Győr veretlenségi sorozatát.

Sajnos, az utolsó 10 percre összekapta magát a győri alakulat, így a végén 2 góllal bizonyultak jobbnak Konkoly Csaba tanítványai.

A gólgyártást a hazaiak kezdték meg, de a debreceniek hamar felzárkóztak, sőt át is vették a vezetést Szűcsék.

A győriek azonban ezt nem hagyták annyiban, így visszakövetelték az előnyt, amit nem tudtak sokáig a kezükben tartani, hiszen a debreceniek ismét megmutatták, hogy győzni akarnak, így volt, hogy két góllal mentek a piros-fehérek. És ez így ment egészen az 50. percig....

Ekkor a zöld-fehérek Bradeanu vezérletével elhúztak hárommal, és ez az előny már túl soknak bizonyult a Loki számára. A debreceni hölgyek a vereség ellenére minden dicséretet megérdemelnek.

A győriek a két pont megszerzésével behozhatatlan előnyre tettek szert a második helyen álló Dunaferrel szemben, így két fordulóval a bajnokság vége előtt megnyerték az idei versengést.

Mesterszemmel

Konkoly Csaba: – Megszenvedtünk a győzelemért, a bajnoki cím megszerzéséért. A játékunkba sok hiba csúszott, a találkozó elején gyengén védekeztünk, de aztán a mérkőzés hajrájára nagyon összekapta magát a társaság, és fáradtan, megfogyatkozva, de nagy szívvel harcolva sikerült megnyernünk a mérkőzést.

Skaliczki László: – Nagyon örülök annak, hogy nagy harcra és jó játékra késztettük az ETO-t, ezért játékosaimnak gratulálok, és az ETO-nak pedig a bajnoki cím megszerzéséhez, és további sikereket kívánok számukra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!