Videó: Holttest feküdt az M0-s mellett, rendőrkézen a feltételezett gyilkos

Akt.:
Videó: Holttest feküdt az M0-s mellett, rendőrkézen a feltételezett gyilkos
© Forrás: YouTube / police.hu
Budapest – A Pest megyei nyomozók egy 38 éves férfit vettek őrizetbe.

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya S. László 38 éves csévharaszti lakos ellen.

Állampolgári bejelentés alapján jelentek meg a rendőrök 2015. december 11-én a reggeli órákban az M0-ás autóút 37-es kilométerszelvényénél – a Gyáli lehajtó közelében – mivel ott egy női holttestet találtak. A rendőrség munkatársai a helyszíni szemlét és a halottszemlét lefolytatták.

A rendőrorvos véleménye szerint a nő halálát idegenkezűség okozta, melyet később az igazságügyi orvosszakértő is alátámasztott.

A Pest megyei nyomozók a széleskörű adatgyűjtés és a tanúkihallgatások eredményeként azonosították, majd 2015. december 12-én az éjszaki órákban Albertirsán elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható S. Lászlót.A nyomozók a férfit előállították és – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.

A 38 éves gyanúsított a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A nyomozóhatóság kezdeményezte a 38 éves gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését.

Ellene a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

– Pest Megyei Rendőr-főkapitányság –


Emberölés miatt őrizetbe vettek egy férfit az M0-áson talált holttest ügyében
Budapest- Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya S. László 38 éves csévharaszti lakos ellen, akit az M0-áson talált holttest ügyében indult nyomozás során vettek őrizetbe a rendőrök – közölte a rendőrség vasárnap a honlapján.


Holttestet találtak az M0-son
Budapest – Állampolgári bejelentés alapján egy holttestet találtak az M0-s autóúton pénteken, az ügyben nyomozás indult – erősítette meg az MTI értesülését a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombat délután.