Videó: Hatalmas drogfogás Budapesten, hajdú-bihari szállal

Videó: Hatalmas drogfogás Budapesten, hajdú-bihari szállal
Budapest – Összesen több mint 10 kilogramm kábítószert és közel 3300 darab különböző tablettát foglaltak le a fővárosi rendőrök hajdú-bihari kollégáik segítségével nemrégiben – tudatta a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály és a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a Terror Elhárítási Központ műveleti egységének segítségével szeptember 16-án megjelentek egy budapesti üzlethelyiség előtt, mert adat merült fel arra vonatkozóan, hogy ott nagyobb mennyiségű kábítószert tartanak. A rendőrök ellenőrizték a megadott címet és elfogták K. Tamás Gábort és S. Áront. Ezt követően a nyomozók házkutatást tartottak a boltban és a két férfi ismert lakcímén, átvizsgálták kocsijukat, majd egy ürömi ingatlant is, ahol elfogták az ott lakó L. Ádámot; ő a gyanú szerint K. Tamás Gábortól vásárolta a nála talált kábítószert.

A nyomozók az ingatlanokban összesen több mint 10 kilogramm kábítószert, közel 3300 darab tablettát, simítózáras zacskókban kábítószergyanús anyagot, digitális mérlegeket és a szer adagolásához szükséges eszközöket találtak és foglaltak le. A férfiakat előállították, gyanúsítottként kihallgatták, jelenleg előzetes letartóztatásban vannak. K. Tamás Gábor (33 éves) és S. Áron (26 éves) ellen kábítószer-kereskedelem, L. Ádám (26 éves) ellen kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.

HBNSporthírek