Videó: Hamarosan folytatódik a The Walking Dead (18+)

Hamarosan folytatódik a The Walking Dead
Hamarosan folytatódik a The Walking Dead
Még szűk három hét és visszatér a The Walking Dead, amely október óta már a nyolcadik évadát tapossa.

A zombidráma az elmúlt szezonokban a Rick Grimes gardírozta csapat(ok) Negan és bandája elleni háborúskodásáról szól és az új előzetes azt mutatja, hogy a következő részekben is újabb fenyegetőzések, lövöldözések és drámai pillanatok várhatóak.

A továbbra is roppant népszerű The Walking Dead nyolcadik évada világszerte október 23-án startolt, majd a december 10-én leadott nyolcadik epizóddal vonult téli szünetre.

A szezon ugyancsak nyolc részből álló második fele február 25-én fog debütálni az amerikai AMC műsorán. Magyarországon továbbra is a FOX csatornáján lesz látható a sorozat.

Forrás: 24.hu.


A nagy sikerü zombi sorozat hetedik évadjának tizedik részében valami egészen szokatlan dolgot örökített meg a kamera az égen. Nem, nem zombit, hanem UFO-t. A meglepő a dologban az, hogy leadták az epizódot, és csak utólag szúrták ki a dolgot - se a vágó, se a rendező nem figyelt fel a különös jelen...

A The Walking Dead új évadának első része Legóból is épp annyira durva, mint az igazi (18+)
Az egyik legnépszerűbb amerikai tévéfilmsorozat, a The Walking Dead legújabb évadának első része alaposan kiverte a biztosítékot még a legelfogultabb rajongóknál. Ennyi brutalitást még a posztapokaliptikus világban játszódó, már sok-sok évadot megért sorozat sem nagyon mutatott be, mint a múlt héten...