haon-sportoldal

2008.09.26. 13:01

Mert megérdemlik a debreceni lányok

<p>Eddig egy Intercity lendületével száguld a debreceni Lokomotív a női élvonalbeli bajnokságban – hiszen még nem találtak legyőzőre Bakó Botond tanítványai –, s a szurkolók bíznak benne, hogy a hét végi fordulóban sem lassítanak.</p>

Ráadásul igazi nézőcsalogató derbi előtt áll a DVSC-Aquaticum alakulata, mivel a szintén a bajnoki dobogóra pályázó Fehérép lép pályára szombaton 18 órától a Hódosban. Akik nem tudnak kilátogatni a meccsre, azok sem maradnak le semmiről, mivel a Hajdú Online (www.haon.hu) élőben közvetíti a rangadót.

Igazi rangadó lesz

A találkozó egyik kulcsfigurája lehet Pastrovics Melinda, a Loki remek kapusa, akit beválogatott a nemzeti csapatba az új szövetségi kapitány, Imre Vilmos. – Nem tagadom, számítottam a meghívásra, hiszen eddig is tagja voltam a bővebb keretnek.

Úgy érzem, a formámra nem lehet panasz, gyorsan sikerült beilleszkednem a Lokiba, így tudásom legjavát tudom nyújtani a bajnoki meccseken. Szerencsére jól összeállt a védekezésünk és jól tudok mögöttük mozogni, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne tovább fejlődnünk – mondta önkritikusan Pastrovics Melinda, majd kitért a szombati rangadóra.

– A Fehérép igencsak hullámzó teljesítményt produkált a közelmúltban, hiszen nyertek Dunaújvárosban, ám kikaptak hazai pályán a Békéscsabától. Ez a vereség biztosan felpaprikázza őket és győzni jönnek Debrecenbe, de a Hódosban mi vagyunk a favoritok!

A hazai pálya plusz motivációt jelent a számunkra, s nagyon bízunk abban, hogy telt ház előtt játszhatunk, ami mindig nagy lökést jelent.

Biztos szoros meccset játszunk majd a Triscsuk által irányított fehérváriakkal, de remélem, a végén majd ki kerekedünk felül a rangadón.

 

  • Fradiverés után újabb győzelem
  • Ez a csapat győzni is tud!
  • Sokba kerülhet a Fradi-balhé
  • Kiütközött a különbség
  • Szabó valária a Világkupára készülő válogatottban
  • Marad a névadó szponzot a kézis lányoknál?
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!