Videó: Fluor Tomi készre fest néhány tökéletes pillanatot

Akt.:
Videó: Fluor Tomi készre fest néhány tökéletes pillanatot
© Forrás: YouTube / Fluor Tomi
Budapest – Az Ittalvóssal a rapper megmutatja, hogy még mindig oda tudja tenni magát szólóban. Szavazhatsz is, neked hogy tetszik.

Fluor Tomi a napokban Facebookon számolt be készülő Time-lapse című albuma részleteiről. A posztból kiderül: a lemezen újra Mr. Joekerrel dolgozik majd együtt, de Norba, Deego vagy a Hősök is beköszön pár dal erejéig.

Nemrég az LP első száma, az Ittalvós, no meg a hozzá forgatott klip is megjelent. A szokatlan képi világú kisfilm egyszerre kreatív és hangulatos, a benne látott szituációk valószínűleg rengeteg embernek ismerősek lesznek majd. Szóval hajrá, tényleg érdemes belekóstolni.

Neked bejön Fluor Tomi legújabb dala?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Forrás: YouTube | Fluor Tomi


Budapest - Az ikerterhessége után újra munkába álló énekesnő saját maga jegyzi az Így jó odamondós szövegét. Kollányi Facebook-posztjából kiderül, hogy két éve, egy haragosabb pillanatában írta a szám szövegét. Reméli, sokan tudnak majd vele azonosulni. Forrás: YouTube | Magneoton [...

Budapest - Marsalkó Dávidék friss dalára ráharapott a rajongótábor: az Amikor feladnád alig tizennégy óra alatt százezer megtekintést szedett össze YouTube-on. Vasárnap megérkezett a legújabb Halott Pénz-szám, az Amikor feladnád, melyhez főleg régebbi koncertfelvételekből összeállított klipet is ...