haon-sportoldal

2008.10.20. 13:57

Vargát feldobta, hogy kezdő volt

<p>Debrecen - A DEAC-ban szereplő Varga először játszott a Lokiban és mindjárt csapata egyik legjobbja volt.</p>

Újabb nehéz mérkőzést vívott meg sikerrel a DVSC-TEVA a Soproni Ligában, a piros-fehérek az elmúlt hétvégén Kaposvárott tudtak nyerni 1–0-ra és az Újpest vasárnapi pontvesztése folytán ismét az élen állnak.

Az idegenbeli győzelem mellett akadt egy másik örömteli esemény is: a debrecenieknél bemutatkozott egy fiatalember, aki annak ellenére, hogy először játszott első osztályú bajnoki meccsen, a gárda egyik legjobbja volt.

A húszesztendős Varga József a Loki fiókcsapatában, a DVSC-DEAC együttesében játszik, ám hasznos és megalkuvást nem tűrő futballját most az NB I-ben is bemutathatta. A tehetséges középpályás szívesen emlékezett vissza a szombati meccsre.

Dícséret a stábtól

– Nagyon jó volt a pályán lenni, ami annak is köszönhető, hogy nagyszerű társak közt focizhattam. Csütörtökön derült ki, hogy én is utazom és nagyon feldobott, amikor a klubmenedzser a meccs délutánján jelezte, hogy kezdőként számít rám.

Úgy vélem, hogy nem ment rosszul a játék, de azt persze nem lehet kijelenteni, hogy most már mindig az első csapatban játszom, ahhoz ugyanis még rengeteget kell dolgoznom.

Mindenesetre jól esett, hogy megdícsért a szakmai stáb, pedig számomra kissé szokatlan, gyorsabb a játék az első osztályban – mondta szerényen a játékos. Vargától azt is megkérdeztük, hogy mit vár saját magától a szezon hátralévő részében, illetve szerinte mire lehet képes a Loki a bajnokságban.
– Most, hogy bajnokin is bemutatkozhattam, nem lehet más célom, mint az, hogy minél többször odakerüljek a „nagyokhoz”.

A csapat pedig a bajnoki címet célozza meg, és minden esélye megvan rá, hogy ezt elérje, mert kiváló képességű, példás hozzáállású társaságról van szó. Persze a sikerért még nagyon sokat kell tenni – figyelmeztetett Varga József.
-T.N.-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!