Helyi közélet

2008.06.09. 18:00

Az idén is megjutalmazzuk a csupa ötösöket!

<p>Debrecen – Kedves gyerekek! Lassan vége a tanévnek, a tanulásnak, a felelésnek és a dolgozatírásoknak. Vár rátok a vidám és felhőtlen vakáció.</p>

Előtte azonban még megtartják az évzárót az iskolában, aminek legizgalmasabb eseménye a bizonyítványosztás lesz. A legjobb tanulókat, azaz a csupa ötösöket az idén is szeretné megjutalmazni a Hajdú-bihari Napló.

Hogy mivel, azt egyelőre nem áruljuk el, hadd legyen meglepetés! Nem kell hozzá mást tennetek, csak figyelnetek a Naplót! A jövő héttől folyamatosan közöljük lapunkban azt a kupont, melyet ki kell töltenetek.

Azután ragasszátok rá fényképeteket, majd fénymásoljátok le kitűnő bizonyítványotokat (alsósok esetében a jól megfelelt és a kiválóan megfelelt értékelést fogadjuk el), majd a kuponnal együtt tegyétek borítékba, és küldjétek el címünkre!

A csupa ötösök nem csupán ajándékot kapnak tőlünk, de a család büszkeségére fotójukat közöljük a Hajdú-bihari Naplóban. Határidő: július 26. Címünk: Hajdú-bihari Napló 4024 Debrecen, Dósa nádor tér 10.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában