Videó: Előzetesben a hajdúsámsoni késelő

Akt.:
Videó: Előzetesben a hajdúsámsoni késelő
© Forrás: police.hu
Debrecen, Hajdúsámson – A Debreceni Járásbíróság elrendelte annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint életveszélyes sérüléseket okozott két sértettnek Hajdúsámson-Sámsonkertben.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2016. május 7-én 0 óra 30 perckor az 58 éves F. Lajos megjelent egy Hajdúsámson-Sámsonkertben található családi háznál, ahol volt élettársát és a ház tulajdonosát egy késsel többször megszúrta, majd a helyszínről távozott. Az esetről az 50 éves sértett azonnal értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját.

A 33 éves nőt és az 50 éves férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, az elsődleges orvosi vélemény alapján életveszélyes sérüléseket szenvedtek.

A helyszínre irányított járőrök egy órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 58 éves férfit, akit a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra előállítottak.

A nyomozók F. Lajost emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A rendőrség által bűnügyi őrizetbe vett gyanúsított előzetes letartóztatását a Debreceni Járásbíróság 2016. május 9-én elrendelte.

A férfival szemben a nyomozást a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

– police.hu –


Majdnem halálra késeltek két embert Hajdúsámsonban
Hajdúsámson – Volt élettársát és egy másik férfit szúrt meg egy ember, mindketten életveszélyesen megsérültek. A rendőrök bűnügyi őrizetbe vették a feltételezett elkövetőt.