Videó: Előzetesben a fiúk, akik meg akartak erőszakolni egy tinilányt Debrecenben

Akt.:
Videó: Előzetesben a fiúk, akik meg akartak erőszakolni egy tinilányt Debrecenben
© Fotó: tenyek.hu
Debrecen – Az egyik fiú már korábban is követett el kifosztást.


Egy hónapra előzetes letartóztatásba került az a három fiatalember, akik péntek este akartak megerőszakolni egy fiatal lányt a debreceni Darabos utca egyik lépcsőházában. Erről hétfőn határozott a Debreceni Járásbíróság, miután úgy ítélték meg, fennáll a szökés és elrejtőzés veszélye, illetve a bizonyítási eljárás befolyásolása – tájékoztatta szerkesztőségünket Tatár Tímea, a bíróság szóvivője, akitől azt is megtudtuk, egyikük nem először került összetűzésbe a törvénnyel: fiatal kora ellenére kifosztás tekintetében már bűnismétlő.

Mint arról beszámoltunk, a 18 éves P. Alex és M. Richárd, illetve 17 éves társuk péntek este a Péterfia utcán szólították le áldozatukat, majd egy Darabos utcai társasház lépcsőházába vitték.

Úgy értesültünk, a lány erősen ittas volt – egyes sajtóhírek szerint egészen magatehetetlen –, és a támadóik sem voltak „szomjasak”. A fiúkat tettükben egy lakó zavarta meg, ennek köszönhető, hogy nem erőszakolták meg a lányt, pedig már bugyi sem volt rajta. Elemelték viszont a mobiltelefonját és karkötőjét.

Mire a rendőrök a helyszínre értek, a támadók már távoztak onnan, a lányhoz az egyenruhások hívtak mentőt. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a két debreceni és egy hajdúhadházi fiatalember ellen szexuális erőszak, valamint kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

HBN


Videó: Egy lépcsőházban akarták megerőszakolni
Debrecen – Nagyon részeg lehetett az a 17 éves lány, akit a rendőrség szerint három tizenéves fiú akart megerőszakolni Debrecenben péntek este. Védekezni sem tudott, amikor magukkal rángatták egy lépcsőházba.


Videó: A debreceni ház kamerája rögzítette az erőszakoskodó fiatalokat
Debrecen – Meg akart erőszakolni és kirabolt egy magatehetetlen 17 éves lányt három tizenéves fiú Debrecenben.