Videó: Előzetesben a férfi, aki balhét csinált egy belvárosi étteremnél

Videó: Előzetesben a férfi, aki balhét csinált egy belvárosi étteremnél
© Fotó: police.hu
Debrecen – Ablakot tört, kukát dobált, kerékpárt hajított. A 25 éves férfit a rendőrök előállították, majd garázdaság vétség és súlyos testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt eljárást indítottak ellene.

Egy debreceni belvárosi étteremből június 3-én érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint néhány nappal korábban egy férfi szóváltásba keveredett az étterem alkalmazottaival, majd felkapta az utcai kukát, elhajította a bejárat felé, kiabált, végül elmenekült a helyszínről. A rendőrök a bejelentést követően a helyszínen adatgyűjtést végeztek és a beszerzett adatok alapján azonosították a garázdát, akit június 4-én elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra.

A 25 éves debreceni férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy május 30-án 23 óra 30 perc körül berúgta az egyik belvárosi közintézmény ablakát, valamint másnap 20 óra körül egy debreceni bevásárlóközpont előtt összevitatkozott egy férfival. A gyanúsított megfogta a biciklijét és a sértettnek dobta. A nyomozók Sz. Rolandot kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását, amelyet a Debreceni Járásbíróság június 7-én elrendelt.

Vele szemben garázdaság vétség és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

– police.hu –