Videó: Előzetesben a debreceni trafikrablás gyanúsítottja

Egy órán belül elkapták a rablót
Egy órán belül elkapták a rablót - © Fotó: police.hu
Debrecen – A Debreceni Járásbíróság elrendelte annak a 20 éves férfinak az előzetes letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint kirabolt egy dohányboltot.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást S. Imre hajdúböszörményi lakossal szemben.

Mint arról korábban beszámoltunk, a gyanúsított 2016. május 15-én 11 óra körül bement a Debrecen, Darabos utcában található Nemzeti Dohányboltba, ahol rosszullétet színlelve vizet kért az eladótól. Amikor az üzlet alkalmazottja oda akarta adni a pohár vizet, a férfi elővett egy kést a zsebéből és a bevételt követelte.


tr3

Fotó: police.hu


A nő a fenyegetés hatására átadta a kasszában lévő készpénzt a támadónak, aki a helyszínről elmenekült. Az eset során személyi sérülés nem történt.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésétől számított egy órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak.


tr2

Fotó: police.hu


A 20 éves S. Imre a nyomozóknak részletes beismerő vallomást tett.

A rendőrség a hajdúböszörményi lakost bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását, amit a nyomozási bíró 2016. május 17-én elrendelt.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés