Videó: Előzetesben a besurranó, akit 18 rendbeli lopással gyanúsítanak

Videó: Előzetesben a besurranó, akit 18 rendbeli lopással gyanúsítanak
© Forrás: YouTube / police.hu
Debrecen – Egy debreceni bevásárlóközpontban fogták el a 38 éves férfit április végén.

Mint arról korábban hírt adtunk, egy debreceni bevásárlóközpont biztonsági őre tett bejelentést a rendőrségre április 26-án arról, hogy tetten ért egy férfit, aki megpróbált lopni egy üzletből. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol elfogták a 38 éves férfit, akit előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták B. Zsoltot, valamint megállapították, hogy a férfival szemben a Debreceni Járásbíróság lopás bűntett, továbbá a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett kísérlet, valamint lopás bűntett miatt elfogatóparancsot adott ki.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított egy pizzériából, majd egy virágboltból tulajdonított el pénztárcákat, de volt, hogy egy fogtechnikai rendelőből elektronikai eszközöket, míg egy családi házból értékes porcelánokat lopott el. A férfi beismerő vallomást tett. A nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság május 4-én elrendelt.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a helyi lakossal szemben 18 rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a büntetőeljárást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Fotó: police.hu
Debrecen - A debreceni rendőrök őrizetbe vették a 38 éves férfit. Egy debreceni bevásárlóközpont biztonsági őre tett bejelentést a rendőrségre április 26-án arról, hogy tetten én egy férfit, aki megpróbált lopni egy üzletből. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol elfogták a 38 éves férfit, akit el...