Videó: Előadás közben vadult meg az elefánt, döbbenetes pillanatok következtek ezután

Videó: Előadás közben vadult meg az elefánt, döbbenetes pillanatok következtek ezután
Osnabrück – Ijesztő élményben lehetett része néhány cirkusz látogatóban Németországban, amikor mutatvány közben az egyik cirkuszi elefánt rátámadt egy másikra, és a nézőközönség sorai közé lökte azt.

Szerencsére komolyabban senki sem sérült meg, nagyobb volt az ijedtség, mint a baj. A Korona Cirkusz műsora egy rövid szünet után a szokásos módon folytatódott tovább.

A PETA nevű szervezet reagált a történésekre: szerintük a cirkusz ott hibázott, hogy a bemutatóhoz különböző területekről és családokból származó elefántokat válogattak össze.

Forrás: borsonline.hu


India - Az autó sofőrje biztosan pánikba esett, amikor egy hatalmas elefánt megtámadta a járművet, aztán gondolta, ráül arra. Videó: Akciófilmbe illő stílusban, a kutya orra elől lopja el a mókus a mogyorót Briva egy 11 éves dán dog, aki korábban rendszeresen elüldözte a mókusokat a ház...

Szöul - Tökéletes összhangban mentett meg két elefánt a fulladástól egy elefántborjút egy szöuli állatkertben. A jelenetet az állatkert egyik térfigyelő kamerája rögzítette. Forrás: 444 Videó: Az ész nélkül rohangáló emuk minden gondját elfeledtetik A farmon minden állat békésen pihen...