Bulvár, celeb

2008.05.21. 09:58

Néhány hét múlva szül a terhes férfi

<p>A terhes férfi egy kis házimunkára adta fejét áldott állapotának utolsó heteiben. Érzékeny állapota ellenére füvet nyírt kertjében feleségével. <dia width="900" height="700" alt="Néhány hét múlva szül a terhes férfi 2008.05.21."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/N_h_ny_h_t_m_lva_sz_l_a_terhes_f_rfi_2008_0/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Néhány hét múlva szül a terhes férfi 2008.05.21." /></a></dia></p>

A 34 éves Thomas Beatie pólóban, rövid nadrágban és szakállasan a kert gyepét vágta, pedig néhány hét múlva megszületik gyermeke.

Feleségével, Nancyvel (45) július 3-ra várják első gyermeküket, aki kislány lesz, és császármetszéssel fog a világra jönni. A fotók tanúsága szerint a boldog anyuka (apuka?) jól van. Ezt erősítette meg egy jó barátjuk is, aki csak annyit mondott: "a terhességgel minden rendben".

A transzszexuális férfi eredetileg nőnek született, és lányként nőtt fel, még szépségkirálynő is volt. Ám 20 éves korában részlegesen átoperáltatta magát. Mivel belső szaporító szervei megmaradtak, teherbe tudott esni. Néhány hónapja a férfi sokkolta a világot terhességével és egyre gömbölyödő pocakjával.

Vajon hogyan szólítja majd a kicsi, apunak vagy anyunak? Thomas válasza csupán ennyi: "Saját gyermekre vágyni - ez nem női vagy férfi vágy, hanem emberi vágyódás. Én a lányom apja leszek majd, Nancy pedig az anyja."

"Család leszünk" - tette még hozzá a gyengébbek kedvéért. De vajon lánya is érteni fogja, hogy ez ennyire egyszerű, mondjuk ha majd kamasz lesz és keresi helyét a világban mint nő.

Beatie mesterséges megtermékenyítéssel esett teherbe, mint korábban hírt adtunk róla.

  • Teherbe esett egy férfi
  • Férfiként él tovább az atlétanő
  • A legforróbb sztriptíz- jelenetek
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!