Videó: Eljárás folyik a Debrecen melletti halálos baleset ügyében

Videó: Eljárás folyik a Debrecen melletti halálos baleset ügyében
© Fotó: Matey István
Debrecen – A debreceni rendőrök a baleset körülményeinek tisztázása érdekében szemtanúk jelentkezését várják.

A Debreceni Rendőrkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozásának megalapozott gyanúja miatt indított az ügyben eljárást.

Egy 20 éves férfi az általa vezetett Volkswagen típusú személyautóval közlekedett május 20-án 13 óra 45 perckor a 354-es számú főúton, Bocskaikert felől Debrecen irányába. Az út 5. kilométerszelvényében a sofőr ismeretlen okból áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan összeütközött a vele szemben közlekedő Ford típusú gépkocsival. A baleset során a 20 éves sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az ő utasa, valamint a másik személyautó vezetője és utasa is súlyos sérüléseket szenvedett.

Fotó: Matey István Fotó: Matey István ©

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján.Halálos közlekedési baleset a 354. számú úton Debrecen mellett

Teljes útlezárás mellett helyszíneltek a rendőrök a Bocskaikert felé vezető 354. számú úton.