Videó: elfogták a hajdúszoboszlói rablás gyanúsítottját

Akt.:
Videó: elfogták a hajdúszoboszlói rablás gyanúsítottját
© Fotó: police.hu
Hajdúszoboszló – A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el a 20 éves tettest. A Hajdú-Bihar megyei nyomozók őrizetbe vették M. Dávidot, aki a megalapozott gyanú szerint kirabolt egy hajdúszoboszlói élelmiszerboltot.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy arcát eltakaró fiú 2015. február 17-én 18 óra 15 perc körüli időben egy hajdúszoboszlói boltban pénzt tulajdonított el a kasszából. Az eladó észrevette, hogy a fején kapucnit viselő fiatalember a pénztárgéphez behajol, ezért rászólt. A tettes ekkor a kezében lévő fegyverrel, vagy annak utánzatával az alkalmazottat megfenyegette, majd a megszerzett pénzzel elmenekült.Forrás: police.hu


Az ügyben a rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amely eredményre vezetett. A beszerzett információk alapján a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozóinak látókörébe került a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 éves hajdúszoboszlói lakos, akit 2015. június 4-én a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének munkatársai elfogtak és előállítottak a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A nyomozók M. Dávidot gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására. A gyanúsított lakásán tartott házkutatáskor a nyomozók egy airsoft fegyvert találtak és foglaltak le, amellyel a gyanú szerint M. Dávid a bűncselekményt elkövette.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a terhelttel szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– police.hu –