Videó: Életek múlhatnak a figyelmetlenségen, a mentőautók hiába szirénáznak

Akt.:
Videó: Életek múlhatnak a figyelmetlenségen, a mentőautók hiába szirénáznak
Budapest, Miskolc – Csak másodperceken múlt, hogy nem történt tragédia néhány napja. Egy mentőautó előtt vágott át egy autós az úton, és csak a mentős lélekjelenlétének volt köszönhető, hogy elkerülték az ütközést.

A sok figyelmetlen autós miatt életveszélyben vannak a mentőben lévő betegek is, pedig a szirénázást mindenkinek észre kellene vennie.

Forrás: Tények


Két szirénázó mentő közt suhant át egy autós Budapesten
Budapest - Furcsa esetet rögzítettek Budapesten, a Dózsa György úton: egy szirénázó mentőautó és kísérője épp a piros lámpán sietett át, mikor nekik jobbról érkezett egy autós, aki úgy tűnik, nem vette észre őket. Óriási szerencse és remek reflexek is kellett ahhoz, hogy elkerüljék a balesetet, á...

Miskolc - Két kisgyerek és egy 29 hetes, várandós anyuka is ült abban a kocsiban, amelyik vasárnap délután mentőautóval ütközött Miskolcon. A mentőket balesethez riasztották, villogót és szirénát is használva hajtottak be a kereszteződésbe, ahol a másik jármű nekik csapódott. A sofőr későn vette ...

Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt vasárnap délután Miskolcon a Sajószigeti és Zsigmondy utca kereszteződésében. A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint, egy Opel Astra haladt a Sajószigeti utcán. Amikor elérte a Zsigmondy utcai kereszteződést, úgy tudjuk n...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .