Videó: Durván megleckéztette a vlogger a tinilányt, aki egy új iPhone-ért akarta eladni a szüzességét

Akt.:
Videó: Durván megleckéztette a vlogger a tinilányt, aki egy új iPhone-ért akarta eladni a szüzességét
Kína – A 17 éves lány annyira akart egy új iPhone 8-at, hogy úgy döntött: áruba bocsájtja a szüzességét. A hirdetésére egy 21 éves vlogger, Nana talált rá, és úgy döntött, csúnyán megleckézteti a lányt. Méghozzá kamera előtt!

A tinilány azt mondta, azért akart egy új iPhone 8-at, mert az összes barátjának ilyen telefonja van, és ő sem akart kilógni a sorból.

Így zajlott a leckéztetés: egy férfi jelentkezett a lány hirdetésére, és elvitte a lányt a szobájába. Ám ekkor 3 másik férfi is belépett a szobába… A tinilány ekkor pánikba esett, hogy mi fog vele történni.

Természetesen az összes férfi beavatott volt, így nem erőszakodott vele senki, és végül a vlogger megjelent, aki elmagyarázta, hogy nem éri meg eladni a szüzességét egy telefonért.

Forrás: blikk.hu


komo
Horvátország - Egy 18 éves lány olyan produkcióval érkezett a Got Talent horvát verziójába, a Super Talent show-ba, hogy mindenki ledöbbent. De nem is csak az a durva, hogy milyen túl szexire sikerült produkciót adott elő az adásban a lány, hanem az is, hogy a lány édesapja, aki ott ült a közönség s...