Videó: Dráma és zúzás az új Bosszúállók-előzetesben

Akt.:
Videó: Dráma és zúzás az új Bosszúállók-előzetesben
© Forrás: YouTube
Befutott az első trailer a jövő áprilisban érkező Bosszúállók: Végtelen háborúhoz. Ez az a film, amiben felbukkan szinte az összes szuperhős, akit a Marvel 10 év alatt bemutatott saját filmes univerzumában.

A most megjelent előzetesben Vasembertől a szakállas Amerika Kapitányon át Tini Grootig mindenki feltűnik, aki csak számít. A Bosszuállók ezúttal a pár filmmel ezelőtt már belengetett Thanos ellen vonulnak csatába, és a felvillanó jelenetek alapján igencsak durva ütközetekre lehet számítani.

A film Magyarországon május 4-től lesz látható a mozikban, de 2018-ban érkezik még egy Bosszúállók-film, ami állítólag az összes eddigi szálat elvarrja.

Forrás: Index


Debrecen - 30 rablás, több mint 142 millió forint zsákmány. Ő Ambrus Attila, a 90-es évek híres-hírhedt (mindenki döntse el maga) bankrablója. Ki ne ismerné a Viszkis rablót, aki akciói előtt whiskyt vedelt, majd az üres üveget hagyta csupán hátra a bűntett helyszínén. A történet keretbe helyezés...

Los Angeles - Még három hét van hátra a Star Wars: Az utolsó Jedik forgalmazásáig, de az elemzők szerint akkora az érdeklődés az űrsaga folytatása iránt, hogy premierjén akár a 200 millió dollárt (53 milliárd forintot) is meghaladhatja a jegybevétele. A The Hollywood Reporter emlékeztetett arra, ...