Helyi közélet

2008.10.18. 09:16

Több mint bútor, életstílus!

<p>Új tematikus vásárral bővül az e téren amúgyis színes megyei paletta, ezúttal a lakáskultúra köré szerveződve. Az október 17-19-ig tartó Debreceni Lakáskultúra Vásár hiánypótló lesz, hiszen ebben a témában.</p>

– Nemcsak bútorokat, hanem egy életstílust akarunk bemutatni, kínálni – mondta Görömbei Csaba, a Magyar Bútor és Faipari Szövetség elnökségi tagja. A szövetség társszervezőként vesz részt a vásáron, melyet a többek között a Farmer és az Energo expókat rendező V-trade Kiállítások Kft. jegyez.
Az utóbbi években a fogyasztók vásárlási szokásai megváltoztak. Még korábban csak egy nagy bútoráruház volt, addig a rendszerváltást követően a szakáruházak száma növekedett meg. Ma viszont már nincs ideje az embereknek órákat tölteni a bútorvásárlással boltról boltra járva, ehhez az igényhez igazodtak a bevásárlóközpontok.
– Ezt a kiállítást olyan vállalkozásoknak hoztuk létre, akik valamilyen okból (méretük, egyediségük), nem beilleszthetőek az üzletközpontok világába – magyarázta Vaszkó László, a V-trade Kft. vezetője. Aki betér a Kölcsey Központba az nemcsak a legújabb trendekkel ismerkedhet meg, hanem komplett enteriőrökkel, melyben a bútor és a lakástextília is fontos szerepet kap, hiszen a cél az egység és a harmónia megteremtése. Helyt kapnak a klasszikus, a modern, de a népies és a high-tech laksábelsők is. Külön hangsúlyt helyeztek arra, hogy a sokszínűséget kizárólag minőségi termékekkel mutassák be. A szövetség közreműködésével pedig lehetőséget biztosítanak a magyar bútorgyártóknak, hogy kedvező költséggel kerüljenek kapcsolatba a térség vevőivel.
Bár ez lesz az első rendezvény, s mint ilyen a jelen gazdasági helyzetet tekintve is, mindig nagy kihívásokkal néz szembe, de mint Vaszkó Lászlótól megtudtuk, közel 30 cég vesz részt a vásáron, mely a Kölcsey Központ nagytermében várja az érdeklődőket október 17-19-ig.
„Nemcsak bútort, hanem egy komplex szolgáltatást, életmódot vásárolhatnak” Görömbei Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában