Videó: Debrecenből jönnek a következő YouTube sztárok?

Akt.:
Videó: Debrecenből jönnek a következő YouTube sztárok?
© Forrás: Youtube
Debrecen – Kis hazánk dúskál a zenei tehetségekben. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a Ki Mit Tube online versenyen is a zenei műfajjal próbálkoznak a legtöbben. Debrecen városában pedig úgy fest, csak úgy hemzsegnek a muzikális rátermettségüket bizonyítani akarók.

A megyeszékhely fiataljai ontják magukból a slágergyanús produkciókat. Közülük is a The Orange Sofa dalukkal a fiatal lányokat máris levette a lábukról. Nem is csoda. Ahogy ők udvarolnak, azt mindenkinek látni kell, mert ők tényleg tudják, hogy mi a szerelem.

Szintén Debrecenből szeretné meghódítani Magyarországot Katona Renáta, alias Stringsgirl. Cseppet sem lányos műfajban vágja ki a legfémesebb akkordokat. A metálzene sava-borsát csempészi vissza a mezőnybe és előadásával egy háromtagú leánybandát is lealázva hozza ki a maximumot a produkciójából, ami mellett várhatóan a Ki Mit Tube zsűrije sem fog szavak nélkül elmenni.

Szorgosan gyűjti a szavazatokat Debrecen harmadik aspiránsa, a Led zenekar is. Lassan-lassan már túl vannak a félezer támogatói vokson, ami azt jelzi, hogy komoly potenciál van szerzeményükben.

További részleteket a Magyarország legnagyobb online videó versenyről ezen a honlapon találhat.

– Langó Károly –
hirdetés