Videó: Darázs szállhatott a súlyosan sérült motoros sisakja alá

Videó: Darázs szállhatott a súlyosan sérült motoros sisakja alá
© Fotó: Matey István
Debrecen – Mentőhelikopterrel szállítottak kórházba egy karambolozó motorost.

Súlyos baleset történt vasárnap délelőtt a 4-es főúton Hajdúszoboszló és Kaba között, ahol egy motoros és egy terepjáró autó ütközött. A mentőktől úgy tudjuk, hogy a motoros sisakja alá valószínűleg egy darázs, vagy valamilyen más rovar repülhetett be, mely megzavarta. A boka, lábszár, comb, valamint hasi sérüléseket szenvedett férfit mentőhelikopterrel szállították kórházba. A baleset miatt a 4-es főutat órákra teljes szélességében lezárták, ez idő alatt az autósok csak terelőútvonalon tudtak közlekedni.

Kisebb lakástűz volt nem sokkal dél előtt Hajdúszoboszlón, a Kossuth utcán. Egy villanytűzhely gyulladt ki. A lángok átterjedtek a konyha berendezési tárgyaira. A többszintes társasház 11 lakásából 20 felnőtt és 10 gyermek az utcára menekült. A tűzoltóknak sikerült áramtalanítani az épületet, majd porral oltóval elfojtották a lángokat. Senki nem sérült meg.

Debrecenben délelőtt a Segner téren egy 5. emeleti lakásban – valószínűleg az elektronika meghibásodása miatt – egy mosógép égett. A tűz továbbterjedését a tűzoltóknak sikerült megakadályozniuk, a lángokat ugyancsak poroltóval szüntették meg. A mentők ugyan ide is kivonultak, de senkit nem kellett ellátni.

Kidöntött egy villanyoszlopot egy terepjáróval közlekedő ittas autós vasárnap délután Debrecenben a Létai úton. A férfi könnyű sérülésekkel úszta meg a balesetet.

HBN
hirdetés