Videó: Bármikor szívesen cirógatjuk a világ legkisebb nagymacskáját

Videó: Bármikor szívesen cirógatjuk a világ legkisebb nagymacskáját
© Forrás: Youtube/BBC
Sri Lanka – Nem kell aggódni, ez a csöpp cirmos nem az emberi felelőtlenség okán került az őserdőbe. Bár méreténél fogva kényelmesen elfér egy felnőtt ember tenyerében, a rozsdafoltos macska valójában vadon él, akárcsak a tigris.

A világ legkisebb nagymacskája nemrégiben mutatkozott be a BBC One televíziós csatornán, és azonnal belopta magát a nézők szívébe.

A rozsdafoltos macska, a világ legkisebb macskája felfedezi otthonát Sri Lanka őserdejében, ám természetes kíváncsiságánál fogva arra ítéltetett, hogy bajba kerüljön” – olvasható a BBC Youtube-csatornáján.


Collierville - Egy meggyógyult állat visszaengedése a természetbe általában nagyon aranyos pillanat. Na ez a felvétel minden, csak nem aranyos. A család egyvalamiről elfelejtkezett, amikor a mókust a fára helyezték, méghozzá a macskájukról. Ahogy a házi kedvenc meglátta a szabadon eresztetett áll...

Mutatunk néhány igazán karakán macsekot, akik nem esnek rögtön pánikba, ha másik, vadonélő állattal találkoznak. Ezalól a krokodil és a kígyó sem kivétel. Forrás: youtube / Ezt Nézd Meg [related-post post_id="3656218"]