Magyarország

2008.05.05. 16:14

Tragikus baleset a 41-es főúton Apagynál

<p>Apagy - Súlyos baleset történt a 41-es főúton Apagynál hétfőn dél körül. Információink szerint három gépjármű ütközött egymásnak, a karambolnak több sérültje van, a műszaki mentéshez még a tűzoltókra is szükség volt. <dia width="900" height="700" alt="Tragikus baleset a 41-es főúton Apagynál 2008.05.05."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Tragikus_baleset_a_41_es_f__337__ton_Apagyn/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Tragikus baleset a 41-es főúton Apagynál 2008.05.05." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/recent/flv-halalos-baleset-apagy-41-es-fout-karambol-utkozes_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

12:15: Feltehetően az utat le is zárják emiatt. Kollégánk a helyszínre tart.

Szinte kivégezték az álló autót

Egy 30-35 év körüli férfi vesztette életét és 3-an megsérültek abban a karambolban, ami hétfőn történt a 41-es főúton Apagy közelében. Egy Opel tartott Napkor felől Levelek felé hétfő délelőtt a 41-es főúton. Az autó vezetője a 18-as km szelvénytől nagyjából 100-150 méterre egy telephely felé akart balra továbbhaladni. Kanyarodás előtt megállt, amikor egy vele azonos irányba tartó másik Opel nagy erővel vágódott az álló kocsi végébe, azt átlökte egy szemből érkező Citroen haszonjármű elé.

A balesetben három személy megsérült, a középen ragadt Opel vezetője pedig életét vesztette. A műszaki mentéshez a tűzoltókra is szükség volt. A tragédia körülményeit a rendőrség ügyészi felügyelet mellett, műszaki szakértő bevonásával vizsgálja. A teljes útlezárás miatt mintegy 2,5 km-es sor alakult ki.Kapcsolódó cikkek:

  • Frontális karambol a 41-es főúton
    Péntek éjszaka súlyos baleset történt a 41-es főúton Vásárosnamény és Nyírmada között, amikor két autó frontális ütközése után többen megsérültek.
  • Négyen sérültek meg a 41-es főúton
    Borgőzössé vált a 41-es főút egy baleset nyomán Rohod közelében, amikor egy teherautó karambolozott egy személygépkocsival. 
  • Baleset miatt teljes útlezárás a 41-es főúton
    41-es főút napkori szakaszán egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött. A mentők két személyt vittek kórházba. A rendőrség teljes útlezárás mellett megkezdte a helyszínelést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!